Ознака: имотите

Руските богаташи во правна војна за враќање на имотите

Руски компании и поединци судски се борат против санкциите на Брисел, пишува Леоне Кижевски за „Политико“ Санкциите на ЕУ низ судските лавиринти на Брисел Руските богаташи...