Ознака: хибридна верзија

Во САД е создадена хибридна верзија на коронавирусот, која уби 80...

Хибридната верзија на коронавирусот, која ја комбинира верзијата омикрон со вирусот Вухан, била развиена од истражувачи од Универзитетот во Бостон во октомври, тврди Игор...