Ознака: Генерал Мили

Генерал Мили: Зголемена е опасноста од конфликт меѓу светските сили

Генералот Марк Мили, претседател на Здружениот комитет на началници на штабови на американската армија, изјави дека е зголемен ризикот од голем конфликт меѓу светските...