Ознака: Флешери

Расчистен случајот „возило со флешери“, раководител ги довел во заблуда полицајците

По детални проверки на Одделот за внатрешна контрола и криминалистички истраги, комплетно е расчистен случајот со нелегалното користење на т.н. флешери, за кој во...