Ознака: финансиска состојба на Скопје

Советниците на Скопје бараа одговор за финансиската состојба на Градот, Арсовска...

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, на денешната триесетта седница на градскиот Совет истакна дека во последните 18 месеци финансиската состојба на Градот е...