Ознака: ФЕЛИКС

Разделба

ОСУМДЕСЕТ ГОДИНИ ОД ХОЛОКАУСТОТ НА ЕВРЕИТЕ ОД МАКЕДОНИЈА: ИЗВАДОК ОД КНИГАТА „ФЕЛИКС“ НА ВЕРА НИКОЛОВА Утрината татко му го разбуди Феликса порано од обично и...