Ознака: ЕСМ Снабдување

Oтворен нов пункт на ЕСМ Снабдување со топлина

На локацијата во ГТЦ е отворен нов пункт за потрошувачи на ЕСМ Снабдување со топлина. Пунктот се наоѓа во објектот на дирекцијата на АД...

Склучени се 6.906 договори за снабдување со топлинска енергија

Заклучно со вчерашниот ден, во ЕСМ Снабдување со топлинска енергија склучени се 6.906 договори за снабдување со топлинска енергија со потрошувачите и трендот на префрлување...

Како ќе се склучи договор за парно ако сопственикот на имотот...

Граѓаните кои што се топлат со парно треба да Договор за снабдување со топлинска енергија со ЕСМ Снабдување, на три пункта во Скопје -...