Ознака: eдукативниот караван

Едукативниот караван на ДИК ја посети цела држава

Едукативниот караван на Државната изборна комисија (ДИК) што траеше во изминатите две недели заврши, а посети вкупно 15 градови и тоа Велес, Штип, Кочани,...