Ознака: ѕвончиња

И во Океанија ѕвонат воени ѕвончиња

Вооружените сили на Австралија ги очекува најголемото бројчено зголемување во последните 40 години: од 60.000 на речиси 80.000 војници. Сето ова, како што се...