Ознака: ѕвездички

Гран при за Маша Миловановиќ од Србија

Успешно реализиран меѓународниот детски фестивал „Ѕвездички“ Заврши уште едно издание на интернационалниот фестивал „Ѕвездички“, на кој годинава на сцената во центарот за култура „Марко Цепенков“...

Ново блескаво издание на детскиот фестивал „Ѕвездички“

На 7 и 8 октомври во Прилеп по 23-ти пат ќе ечи песна На 7 и 8 октомври во салата на центарот за култура „Марко...

Македонскиот идентитет меѓу ѕвездички и фусноти?!

Низ целиот евроинтегративен пат на Македонија, од самата најава дека ЕУ е нејзина стратегиска определба, па до оваа фаза, кога почетокот на преговорите за...