Ознака: ДПК

Опозицијата во Косово побара оставка од Курти и итно свикување на...

Во условни на вжештена ситуација во северниот дел на Косово, каде косовските Срби протестираат пред општинските згради во Звечан, Зубин Поток и Лепосавич, настана...