Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25615)

Да се штеди и крати и без владини диктати

Град Скопје, според своите калкулации и пресметки за потрошувачка на струја, цврсто стои на ставот дека по никоја цена нема да го исклучи јавното...