Ознака: Димитрар Џундев

Менкиноски: Поништено е решението за забрана на терминот „Македонија“, добивме битка,...

Управниот суд се изјасни против одлуката на Министерството за правда Решението на Министерството за правда со кое се забранува употребата на терминот „Македонија“ при регистрација...