Ознака: данок на профит

Компании кои оствариле поголем профит за време на енергетската криза ќе...

Компании, најверојатно од сите сектори, кои за време на енергетската криза оствариле дополнителни профити од просекот во последните 3-4 години, ќе бидат опфатени со...