Ознака: црна дамка на судството

Судски совет ќе остави црна дамка врз правосудството, реагира Блупринт групата

Невладините од Блупринт групата за реформи во правосудството се сериозно загрижени по последните случувања во судскиот совет и особено по вчерашните седници. - Завчера во...