Ознака: Чернодрински се враќа дома

„Чернодрински се враќа дома“ дебитантска премиера на МТЦ „Зона“ во...

Младинскиот театарски центар „Зона“од Прилеп ќе го има своето деби на 22 мај, во 20 часот, пред прилепската публика, со премиерата на претставата „Чернодрински...