Ознака: Броња Жакељ

„Бело се пере на деведесет“ е последнoто што ми го кажа...

Броња Жакељ, словенечка писателка Очекував дека ќе се чувствувам непријатно поради тоа како се изложив и ја раскажав мојата многу интимна приказна во мојата книга....

Броња Жакељ ќе го промовира романот „Бело се пере на...

Наградуваниот роман „Бело се пере на деведесет“ од словенечката авторка и новинарка Броња Жакељ ќе биде промовиран утре, во 18 часот, во книжарницата „Литература.мк“....