Ознака: бонус-плата

Бојмацалиев: Обезбедени финансии за бонус плата која ќе ја исплатиме по...

Дополнителниот заменик-министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев денеска оствари работна посета со раковоството на СВР Велес и на Полициското одделение Чашка каде бил информиран...