Ознака: Бисера Костадиновска-Стојчевска

Изјавата за враќање во мрачни времиња бараше расветлување од министерката Костадиновска-Стојчевска

Изјавата на Бисера Костадиновска-Стојчевска за слободно творење на македонските уметници, но во духот кон тоа што ќе ги расположи народот и публиката предизвикa бројни...

Костадиновска-Стојчевска: Не се преговара за македонскиот јазик во преговорите со Бугарија

Министерката за култура Бисера Костадиновска – Стојчевска во вечерашното интервју за емисијата „24 анализа“ изјави дека во дијалогот со Бугарија воопшто не се преговара за македонскиот...

Костадиновска-Стојчевска: КИЦ Софија е квалитетно поглавје во односите меѓу Македонија и...

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска, како дел од владината делегација која е во официјална посета на Република Бугарија, денеска го посети Културно-информативниот центар на...