Ознака: базар

Ракотворби, традиционална храна понудија на хуманитарен базар родители на деца со...

Денес за прв пат на градскиот плоштад во Кичево беше организиран хуманитарен базар на Здружението на родители на деца со пречки во развојот „Надеж“...

Хуманитарен базар в сабота во „Лајка“

Јавното претпријатие „Лајка“ и зоолошката градинка во Скопје в сабота реализираат хуманитарен базар за кучињата во прифатилиштето на ЈП „Лајка“. Хуманитарниот базар е дел...