Ознака: „Аура“

Неделава концерти на триото „Аура“ во Кавадарци и Битола

Реномираниот камерен состав, триото „Аура“ (Страшо Темков - флејта, Ана Гацева - пијано и Марјан Милошевски - фагот), оваа недела ќе одржи два рецитала...