Ознака: апел за помош

Апел за помош на малиот Војдан

Малиот Војдан е дете со церебрална парализа. Предвремено родено дете, кое е борец уште од првата секунда од неговиот живот. Седумдесет и еден ден...

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Да го помогнеме лекувањето на Леонид

На Леонид Индов му е потребна наша помош. Пред неколку месеци, осумнаесетгодишниот доживеа несреќа додека беше на летување во Грција. Тоа резултираше со тешки...

ЦУК: Словенија упати барање за помош, Петровска извести дека државата е...

Центарот за управување со кризи соопшти дека како контакт точка на Македонија преку НАТО механизмот за помош при катастрофи, односно преку Евро-атлантски координативен центар...

Семејството на Аниса во очај бара помош за потрага, ве молам...

Семејството на 12-годишната Аниса Ајро, не добило никакви информации за нивната ќерка која исчезна пред три дена. Нејзиниот татко Енгин во очај вели дека досега...