Ознака: Антон Панов

Концерт „Љубов од гитари“ за сите генерации

Утревечер во ЦК „Антон Панов“ во Струмица Во Струмица се подготвува уникатен концерт, кој ќе се случи на 14 февруари, среда, во центарот за култура...

Со проактивност до промоција на македонските национални особености

Повеќемина Македонци се издигнаа во американското општество, но тие никогаш не ги заборавија своите македонски корени и култура. Во еден подолг период, Македонците во...