Ознака: Ангел Димовски – Чауш

Изложба на Ангел Димовски-Чауш во домот на културата во Кавадарци

Под наслов „50 години творештво“ вечерва во 20.30 часот во галеријата на домот на културата „Иван Мазов Климе“ во Кавадарци ќе биде отворена изложба...