Ознака: Ана Јорданова

„Хуманоста на дело“ – забава, дружење и поддршка на лицата со...

Голема благодарност за убавата дружба, енергија, топлина и споделена љубов која зрачеше од сите нас. Ноти на благо вино, музика и искрени насмевки, напиша...