Ознака: ќе изумре

Водечки италијански специјалист: Коронавирусот слабее, ќе изумре и без вакцина

Коронавирусот ослабна и со текот на времето може да изумре, без употреба на вакцина, заклучи професорот Матео Басети, водечки италијански експерт за заразни болести,...