Ознака: црква „Св. Талалеј“

Осветени темелите на црквата „Св. Талалеј“

БИТОЛА По многу иницијативи, ангажирања, лобирања и активности, деновиве конечно на жителите од Билјаник во населбата Горно Оризари - Битолско им се исполни долгогодишната желба...