Ознака: „Црвени емоции“

Топла ода на женското писмо

Рецензија Кон изложбата „Црвени емоции“ на Маја Стефановска во Музејот на градот Скопје „Црвени емоции“ е најновиот циклус на слики од креативниот опус на авторката Маја...

„Црвени емоции“ на Маја Стефановска во Музејот на градот Скопје

Самостојната изложба „Црвени емоции“ на академската сликарка Маја Стефановска ќе биде отворена на 28 октомври (понеделник), во 20 часот, во Сала 1, во Музејот...