Ознака: финансиски загуби

Треба ли да се продаваат дигитално делата на Микеланџело

СВЕТОТ Е СЦЕНА Некои од познатите италијански музеи, поради финансиски загуби, одлучија да го понудат своето богатство во дигитален облик, што предизвика остра критика во...

„Боинг“ се соочува со големи финансиски загуби поради катастрофалните несреќи

„Боинг“ соопшти дека нивната добивка во вториот квартал ќе биде намалена за 4,9 милијарди долари. Американскиот производител на „Боинг“, наведе дека загубата е поради...