Ознака: Украина.

Кога кловновите го водат политичкиот циркус

Очигледно многумина се согласуваат дека живееме во свет во кој владеат кловнови. Мислам буквално е така. Историјата нема недостиг од кловнови. Има мрачни кловнови...