Ознака: темпо

Темпо е мртов, да живее О’Брајан!

Тоа што го гледаме седум години не е јасна визија за ЕУ, туку јасна визија за бесрамно крадење, криминал и корупција. Затоа, еве, да...

Проектот „Шах во основните училишта“ продолжува со несмалено темпо

Бројот на наставниците што посетиле обука постојано расте. „ШФМ останува отворена за соработка за сите што сакаат да ни се придружат и да ја...

Ако откочи Бугарија, да не се закочиме самите?

Има ли институционален капацитет Македонија да го динамизира темпото на вистинските реформи Сите констатираат проблеми во правосудството, но има ли кој да ги решава? И...