Ознака: тајни агенти

Стапиците во кои паѓаа криминалците – од апликацијата „АНОМ“ до лажната...

Криминалните организации ширум светот сметаа дека апликацијата за пораки „АНОМ“, која може да се користи само на специјално направени мобилни телефони, е безбедна алатка...

Книгата „Урбанон“ на Марио Савовски е само почеток на патувањето

Младиот автор Марио Савовски годинава ја издаде интерактивната книга „Урбанон“, која претставува прв проект од овој вид во Македонија. Се работи за „Alternate Reality...