Ознака: Тахити

Огромен корален гребен откриен во близината на Тахити

Морските истражувачи от­кри­ја огромен корален гребен во близината на Тахити, кој е во совршена состојба. Станува збор за гребен долг три километри, кој се...

Наместо Окленд сити, Пирае од Тахити ќе игра на клупското Светско...

ФУДБАЛ Светската фудбалска федерација (ФИФА) објави дека АС Пирае од Тахити ќе учествува на претстојното клупско Светско првенство (СП) во ОАЕ, по повлекувањето на Окленд...

Ве молиме целата преписка препратете ја на Тахити

Пет помалку познати приказни за современата уметност Пикасо денес би бил наречен мизогинист, а Гоген - педофил. Но како влијае тоа врз начинот на кој...