Ознака: Српско народно позориште

Српското народно позориште со „Духот што оди“ во МНТ

На големата сцена на Македонскиот народен театар, со почеток во 20 часот, вечерва, ќе биде одиграна претставата на Српското народно позориште од Нови Сад,...

Српско народно позориште од Нови Сад гостува во МНТ

Српско народно позориште од Нови Сад вечер ќе гостува во Македонскиот народен театар со претставата „Духот кој оди (Патот на Прометеј)“ од  Дејан Дуковски...

Српско народно позориште со претстава на Дуковски – Поповски

На големата сцена на Македонскиот народен театар на 18 февруари ќе гостува Српско народно позориште од Нови Сад, со претставата „Духот што оди (Патот...

Српско народно позориште со „Духот кој оди (Патот на Прометеј)“ во...

На големата сцена на Македонскиот народен театар на 18 февруари ќе гостува Српско народно позориште од Нови Сад со претставата „Духот кој оди (Патот...