Ознака: српски парламент

Српската опозиција со врева ја спречува седницата на Парламентот, и покрај...

Со извици „крадци, крадци“, свирежи и врева, опозиционерите кои се организатори на протестот на Србија против насилството денеска се обидоа да спречат почеток на...

Србија: Опозицијата ја бојкотираше седницата на Парламентот на која говореше Пахор

Речиси сите пратеници од српската опозиција одлучија денеска да не присуствуваат на посебната седница на Парламентот, на која говореше претседателот на Словенија, Борут Пахор. Пратениците...