Ознака: „Средни години“

Промовирана „Средни години“ од Алеш Мустар

Во рамките на „Малиот новогодишен саем на книгата“ се одржа промоцијата на книгата „Средни години“ од словенечкиот поет Алеш Мустар, во издание на „Или-или“,...