Ознака: случајот „ТНТ“

Адвокатот Страшевски: Трајковски е во подобра состојба

Адвокатот Јовица Страшевски кој го застапува Тони Трајковски во случајот „ТНТ“, по одложувањето на денешното судење рече дека неговиот клиент е веќе во подобра...