Ознака: славна македонија

Преспанскиот договор го стивнува грчкиот воен марш „Славна Македонија“

Грчкиот генерал Михалис Костаракос изрази негодување поради наводните притисоци со кои се соочуваат изведувачите на маршот „Славна Македонија“ во Грција, за што ги обвинува...