Ознака: „Си денс“

Повеќе од 40.000 посетители на фестивалот „Си денс“

По најтурбулентниот период во историјата на фестивалот, исполнет со неизвесност за одржувањето и проблемите со ултиматуми од изведувачите, фестивалот „Си денс“ повторно покажа зошто...