Ознака: „Св. Софија“

ВИДЕО – Пристап до гробот на Гоце Делчев имаат само лица...

Полициско обезбедување на улицата „Самуилова“ во Скопје има и утринава, а во пресрет на утрешното чествување на раѓањето на Гоце Делчев во црквата „Свети...

Кралскиот секстет „Д’квин сикс“ одушевен од „Св. Софија“

Амбиентот во црквата „Света Софија“ е многу уникатен за секој што ќе го посети овој сакрален храм и е многу необичен и различен од...