Ознака: приклучување

Исклучените потрошувачи може бесплатно да се приклучат на парно до 31...

ЕСМ Снабдување со топлина нуди можност за бесплатно приклучување на исклучените потрошувачи до 31 август 2023 година, информираат од ЕСМ. - Со цел да им...

Акција за бесплатно приклучување во системот за парно греење

До 31 август 2023 година, „ЕСМ Снабдување со топлина“ нуди можност за бесплатно приклучување на исклучените потрошувачи. Акцијата за бесплатно приклучување ќе биде спроведена...

Приклучувањето на гас ќе биде десет пати поевтино од сегашното

Бајрам Реџепи, директор на Национални енергетски ресурси (НЕР) Гасот се смета за еден од најчистите енергенти, кој не ја загадува животната средина, и иако на...

СЕХА го потврди приклучувањето на тим од Кина кон лигата

Најавата дека Кина влегува со свој ракометен тим во регионалната лига (СЕХА) доби и официјална потврда од претседателот на регионалното натпреварување, Михајло Михајловски, во...