Ознака: празнично

Празнично енергетско пакетче

Напорите што се прават од главните енергетски компании за пребродување на кризата во редовното снабдување со сите видови енергенти се неоспорни. Но мора да...

Ода за празничното лицемерство

Напразно ви се честитките и пораките ако не верувате во тоа што го пишувате, ако утре ниту добар ден нема да му кажете на...