Ознака: потстанар

И по 75 години постоење, ДЛУМ сѐ уште е потстанар

ДИЈАНА ТОМИЌ РАДЕВСКА, ПРЕТСЕДАТЕЛКА НА УМЕТНИЧКИОТ СОВЕТ НА ДЛУМ Кога ќе направите една ретроспектива низ годините, кои најзначајни имиња, настани, дела одиграа најсилна улога врз...