Ознака: поени

Жежовска собира нови рејтинг-поени

ПОЕДИНЕЧНО ЕП ЗА ШАХИСТКИ Македонските шахистки Моника Жежовска (1.761, рангирана 126-та пред почетокот на турнирот) и Катерина Петровска (1.907, 117-та) вторпат ремизираа, а Ивана Манова...

Возачите на Ф1 се залагаат за промени во системот за казнени...

Правилата велат дека секој возач што ќе собере 12 поени во кој било период од 12 месеци ќе добие автоматска забрана за настап на...

Колку повеќе зелени километри толку повеќе поени

„Челинџер“ е првата македонска мобилна апликација што сака да направи регионален импакт преку наградување на луѓето што пешачат или што возат велосипед по локалните...