Ознака: Перо Момировски

Избрано раководството на секцијата на спортски новинари при ЗНМ

Секцијата на спортски новинари при Здружението на новинарите на Македонија за раководител го избра Перо Момировски. На изборното собрание на секцијата во просториите на Клубот...