Ознака: перење алишта

Дали користите премногу детергент за перење алишта

Сигурно многупати сте посегнале по облеката од машината за перење алишта очекувајќи нешто меко и нежно, а посегнувате по куп груба ткаенина, која е...

Трите најчести грешки при перењето алишта што ја уништуваат облеката

Домување Ако сакате вашата облека подолго да изгледа како нова, важно е да знаете како правилно да ја перете. Постојат неколку вообичаени грешки на кои...

Потрошувачите најмногу се жалат на техничките производи

Доколку производот се расипе по четврти пат, а гаранцијата сѐ уште важи, потрошувачот има право од трговецот да побара замена на производот со нов...