Ознака: парчиња

Предадени 100 илјади парчиња оружје

Акција за „разоружување на населението“ во Србија Граѓаните на Србија предале 100.000 „парчиња оружје и минско-експлозивни направи“ и четири милиони парчиња муниција, изјави претседателот на...

Осум есенски парчиња што ги имате и сѐ уште се...

Иако денешната „брза“ мода и познатите брендови презентираат новини и нови трендови речиси секоја недела, сигурно во вашиот плакар имате парчиња облека што сѐ...

Девет модни парчиња што ќе бидат во тренд оваа пролет

Широките ногавици на панталоните, макси-фустаните, црно-белите комбинации, плетените комплети и корсетот се некои од модните трендови што ќе ги носиме во наредниот период Мора да...

Граѓаните нелегално поседуваат 200.000 парчиња оружје

Косовските граѓани поседуваат околу 200.000 парчиња илегално оружје, а досега за легализација на сопственоста биле поднесени само 700 барања. Овие барања биле поднесени во...