Ознака: панкер

Били Ајдол: Лондонскиот панкер што стана мегаѕвезда на Ем-ти-ви

Били, самиот за себе, вели дека е вид музичар што сака да создава нов оптимизам, бидејќи бил убеден во исцелителската моќ на музиката и...

На барикадите

Едни од често поставуваните прашања во детството на мојата генерација имаа црно-бел карактер, од типот, дали си панкер или хипик или за кого навиваш...