Ознака: неисправни возила

Технички неисправните возила ги загрозуваат безбедноста и животната средина

Проф. д-р Тодор Давчев Патниот сообраќај е најмасовниот вид транспорт за превоз на патници и товар на кратки и на долги растојанија. За безбедно и...

Полициските контроли открија многу неисправни и нерегистрирани возила

На подрачјето на секторот за внатрешни работи Тетово вчера од 9 до 14 часот спроведена е акциска контрола и откриени се 27 технички неисправни...

Откриени неисправни возила во јавниот превоз

При последната контрола на сообраќајната полиција, во полошкиот регион откриени се шест технички неисправни автобуси и комбиња што вршат јавен превоз. Според СВР Тетово, вчера...