Ознака: Најдобрата

Историјата на една држава е најдобрата учителка

Патриотските чувства кај младите генерации денес треба да се градат кај нив уште од најмлади години. Спомените за жртвите и историските датуми од нашата...

Најдобрата шпионка на Сталин

Целата приказна за жената што работеше за Сталин е спакувана на 400 страници врвно четиво, кое како да е создадено за екранизација „Агентката Соња: љубовница,...